6945944128 Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη dimitriadis.apostolos1@gmail.com
banner image

Δημητριάδης Απόστολος
Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκατάσταση Κλιματιστικού
- Ανακαίνιση Μπάνιου - Επισκευή - Συντήρηση - Θεσσαλονίκη

Αναζητώντας επαγγελματική εξυπηρέτηση υδραυλικών υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές, ο Δημητριάδης Απόστολος ξεχωρίζει για την ποιότητα, τη συνέπεια και την εμπειρία που φέρνει σε κάθε έργο. Αφοσιωμένος στον κλάδο των υδραυλικών από το 2000, ο Απόστολος προσφέρει ολοκληρωμένες υδραυλικές λύσεις για κάθε ανάγκη. Ο Δημητριάδης Απόστολος καλύπτει μια ευρεία γκάμα υδραυλικών υπηρεσιών, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις σε υδραυλικές εγκαταστάσεις, θέρμανση καλοριφέρ, ξεβουλωματα - αποφράξεις και εγκαταστάσεις κλιματιστικών. Με έδρα την Θεσσαλονίκη, εξυπηρετεί πελάτες σε ολόκληρη την πόλη και τις γύρω περιοχές, επικεντρώνοντας την προσοχή του στην ικανοποίηση των πελατών.

Στόχος μας είναι να υπάρχει χρόνια συνεργασία με τον πελάτη και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Οι υπηρεσίες του καλύπτουν όλο το φάσμα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, περιλαμβάνοντας την εγκατάσταση και τη συντήρηση σωληνώσεων, βρυσών, λεκάνων WC, καζανακίων, και όλων των υδραυλικών συστημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαταστάσεις Θέρμανσης

Εγκαταστάσεις Θέρμανσης

Ο κ. Δημητριάδης επικεντρώνεται στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, παρέχοντας λύσεις που συνδυάζουν την τεχνογνωσία και την καινοτομία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εξυπηρετεί πελάτες σε ολόκληρη την πόλη και την περιφέρεια, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση κλιματιστικών συστημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακαίνιση Μπάνιου - Κουζίνας

Ανακαίνιση Μπάνιου - Κουζίνας

Η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας απαιτεί εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της υδραυλικής, και ο Δημητριάδης Απόστολος ανταποκρίνεται σε αυτήν την πρόκληση με επαγγελματισμό και αφοσίωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκευή - Συντήρηση

Επισκευή - Συντήρηση

Η επισκευή και η συντήρηση υδραυλικών συστημάτων απαιτούν την τεχνική επάρκεια και την προσήλωση στην ποιότητα εκτέλεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ